Duhul Sfant

duhulsfant.ro s-a nascut in inima noastra in primavara anului 2011. Realizarea lui ne-a descoperit o viziune comuna: demonstrarea faptului ca lucrarea Duhului Sfant este activa si plina de viata chiar si in prezentul pe care-l traim.

 

Dar Mangaietorul, adica Duhul Sfant, pe care-L va trimite Tatal in Numele Meu, va va invata toate lucrurile si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu. (Ioan 14:26)

 

Viziune noastra: conectarea oamenilor la inima Lui Dumnezeu prin diverse resurse – predici, cantari, articole – in fiecare zi, oriunde.

 

Misiunea noastra: sa-L cunoastem pe Dumnezeu tot mai mult si sa oferim crestinilor de pretutindeni cat mai multe instrumente de comunicare, care sa exprime gandurile si inima Lui Dumnezeu.

 

Scopul nostru: sa oferim informatii proaspete si cu o baza biblica solida crestinilor care isi iau in serios relatia lor cu Dumnezeu.

 

duhulsfant.ro este construit ca un motor de cautare crestin, care sa ofere toate informatiile din baza noastra de date in legatura cu subiectul pe care-l cautati. In acest context, vom furniza toate materialele de ultima ora, relevante pentru consolidarea relatiei noastre cu Dumnezeu, din surse crestine respectate si de calitate.

 

Principiile noastre sunt fundamentul a ceea ce suntem si a ceea ce facem!